csütörtök, július 01, 2010

ITV2 interjú


Az ITV2 videó interjút készített a sorozat rosszfiújával, Ed Westwickkel.

Milyen a rosszfiú karakterét játszani?
Nagyon sok mókával jár. A sorozat már három éve fut, és ez alatt az idő alatt a karakter jelentős változásokon ment végig. A sorozat kezdetekor még egy manipulatív férfiú volt, aki egyben hatalmas nőcsábász hírében is állt. Ő egy olyan karakter, akit öröm megeleveníteni. A sorozat alakulása folyamán a komolyabb oldalát is láthattuk, amikor kiderültek az apjával való problémái, majd ezután elvesztette, végül szerelmes lett. Nagyon jó volt Leightonnal dolgozni. A közös jelenetek mindig nagyon mulatságosak voltak.

Ki a kedvenc rossz fiúd?
Az Americai Pszichoban a Christian Bale által megformált Patrick Bateman. Ő egy igazi rosszfiú.

Mi a kedvenc filmed?
A Keresztapát nagyon szeretem, de hatalmas rajongója vagyok a Sötét Lovagnak. Bruce Wayne alakítására sem tudunk mást mondani, minthogy rosszfiú.

Milyen zenéket hallgatsz?
Tegnap este Queent hallgattam, de már a Strokes és a Kings of Leon új albumait is nagyon várom, amelyeknek a felvételeit most fejezték be. De persze a Phoenix is nagyon jó.

New Yorkban sok koncertre jársz?
Párszor voltam Kings of Leonon. Augusztusban majd lesz egy fesztivál, amire a Strokes is megy, már nagyon várom.

Hiányzik valaki vagy valami Angliából?
A családom és a barátaim nagyon hiányoznak. Hiányzik, hogy együtt nézhessem a focimeccset a haverjaimmal. Persze Amerikában is jól érzem magam, de hiányzik Anglia. De mindkét helyen nagyon jól érzem magam.

Mi áll a legutolsó sms-edben?
A legutolsó sms-ben? Hm… ezt meg kell néznem (megkeresi a telefonját). Nézzük csak… ez vicces lesz! Szóval az utolsó: Alszom, mit csinálsz ma?

Tudsz valami jó pletykát?
Hm… sosem hordok zoknit.

Mi az a dolog, ami nélkül nem tudsz élni?
Nem tudok nélküle élni? Sosem szoktam levenni a karkötőimet (megmutatja őket). Ennyi az egész, de haver… nem tudom. Utálom ezt mondani, de a telefonom is mindig nálam van. Nélküle kényelmetlenül érzem magam. De ez attól függ, hogy hol vagyok.

London vagy New York?
Mindig is London marad a szívem csücske, de New York is sokat jelent nekem. Az utóbbi három évben ott élek, mindkét várost nagyon szeretem.

Katie Price vagy Katie Holmes?
Ha jól tudom, Katie Price, Jordan… szóval, akkor Katie Holmes.

Hershey’s vagy Cadbury? (édességek)
Cadbury.

Facebook vagy Twitter?
Egyik sem. Egyik közösségi portálon sem vagyok fenn.

Empire State Building vagy Blackpool Tower?
Még szép, hogy az Empire State Building.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése